Aqua Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 110 km od aerodroma u Dalamanu, 7 km od Marmarisa, na oko 200 metara od samog centra Ičmelera. Izgrađen je 1992. godine, a renoviran 2019. Obuhvata površinu od 13.500m².

Plaža:
100 metara duga peščano šljukovita plaža nagrađena plavom zastavicom nalazi se ispred hotela (zakupljeni deo gradske plaže). Ležaljke i suncobrani i peškiri dostupni su za goste hotela.

Sobe:
Hotel broji ukupno 269 soba i sve imaju: kupatilo, Wi-Fi internet, LED TV, telefon, room service, fen, mini bar, balkon, centralni klima uređaj.
Standardne sobe sa pogledom na kopno ili delimičnim pogledom na more površine su 20m² i namenjene su za smeštaj max 2+1 osobe.
Porodične sobe smeštene su na najvišem spratu, u potkrovlju, imaju delimični pogled na more i površine su 45m². Namenjene su za smeštaj 3+1 osobe. Poseduju odvojeni dnevni boravak i spavaću sobu, dva bakona, dva TV-a.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran, 2 bara, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena, fitness centar, unutrašnji bazen, unutrašnji dečiji bazen, dečija animacija, igralište za decu, mini club, dečiji bazen, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, teniski teren, Wi-Fi internet. Usluge uz doplatu: masaža, frizer, bilijar, internet café, usluga pranja veša, konferenkcijska sala, osvetljenje teniskih terena i teniska oprema, sportovi na vodi.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
www.hotelaqua.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama