Azurna obala

Nova godina, Francuska

već od 299€

Opis destinacije

Iskoristite priliku da posetite neke od bisera Azurne obale. Poznata turistička mesta na Azurnoj obali su: Sen Trope, Antib, Kan, Nica, Monako. Obala je okružena strmim obroncima Primorskih Alpa, duga je 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom do Sen Tropea. Ovde je više od 300 dana godišnje sunčano sa nebom izrazito plave boje. Rivijera ima tradiciju luksuznog turizma koja traje od 18. veka kada su ovu obalu otkrili bogati engleski plemići

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
AZURNA OBALA NOVA GODINA
Uz obilazak: Nice, Sirmionea, San Rema
Fakultativno: Antib, Kan, Monako, Monte Karlo
29.12.2023 – 03.01.2024.
6 dana / 4 noćenja, autobusom.

AZURNA OBALA NOVA GODINA
Redovna cena aranžmana  359€
 FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA – 299€ do 15.11.
-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

Aranžman Azurna obala Nova Godina obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja.
– Smeštaj u hotelu u Nici 2*/3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (slano – slatki buffet) u 1/2 i 1/2+ 1 sobama ( trokrevetne sobe isključivo na UPIT),
– Smeštaj u hotelu 3* u okolini Vićence na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),
– Usluge licenciranog vodiča,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman Azurna obala Nova Godina ne obuhvata:
Fakultativne izlete
– Ez, Monako, Monte Karlo – 25€ ,
– Doček Nove godine u Monte Karlu – 20€
– Antib i Kan – 25€
– Ulaznice za muzeje i lokalitete,
– Hotelske takse (3€ po noćenju, plaća se na recepciji),
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 150€ (isključivo na UPIT!)
– Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4), iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju je 2) za polaske iz Niša 25€ i Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika),
– Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove putniika


Primeri hotela:
Hotel 2*/3* Nica : Hotel Campanile Nice Aeroport Arenas www.campanile.com, B&B hotel Nice Arenas www.hotel-bb.com i slični u Nici.
Hotel 3* okolina Vićence – Castelli Montecchio Maggiore www.hotelcastelli.it
Smeštaj u dvokrevetnim sobama sa kupatilom, doručak buffet (peciva, hleb, maslac, džem ,više vrsta kafe, mleko, čaj, đus…). Trokrevetne sobe isključivo na upit, treći ležaj je u većini hotela pomoćni I može uticati na kvalitet smeštaja.
Tačno ime hotela biće poznato na minimum 15 dana pre polaska.
1.DAN: Čačak – Beograd – Vićenca (program Azurna obala Nova Godina)
Polazak iz Čačka u 05:00, iz Beograda u 08:00. (tačno vreme polaska javlja organizator putovanja najkasnije dan pred polazak na putovanje). Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, putovanje pored Trsta, Venecije i Padove. Dolazak i smeštaj u hotel u okolini Vićence u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

2.DAN: Vićenca – Sirmione – Nica (program Azurna obala Nova Godina)
Doručak. Polazak iz hotela u 08:00 h, vožnja do živopisnog gradića Sirmione na obali jezera Garda. Šetnja do starog grada – utvrđenja Skaliđerijevih I kraće slobodno vreme za kafu i šetnju. Nastavak putovanja, vožnja pored Breše i Kremone a potom duž Ligurske – Cvetne obale. Ulazak u Francusku u popodnevnim satima, dolazak u Nicu – kraljicu Azurne obale. Odlazak u hotel, smeštaj. Večernji obilazak grada – pešačka zona ulice Žan Medsen, trg Masena, izlazak na Englesko šetalište, stari deo grada, hotel Negresko… Slobodno vreme u pešačkoj zoni. Noćenje.

3.DAN: Nica – Antib  – Kan – Nica (program Azurna obala Nova Godina) – DOČEK NOVE GODINE!
Doručak. Fakultativni izlet – živopisni Antib sa tvrđavom Kare, stari grad i Pikasov muzej gde se čuvaju slike, crteži i keramika koje je u Antibu stvarao veliki umetnik. Kan – grad filma i svetskog glamura sa starim gradom i kulom Suke, Gradska kuća, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Povratak u Nicu u kasnim popodnevnim satima, slobodno vreme za pripremu za doček Nove godine. Fakultativni doček u Monte Karlu na trgu Kazino ili u Božićnom selu u luci La Konadmin uz muziku, svetlosne efekte I veliki vatromet u ponoć. Povratak u Nicu u posleponoćnim satima. Noćenje.  SREĆNA NOVA GODINA!

4.DAN: Nica – Ez – Monako – Monte Karlo – Nica (program Azurna obala Nova Godina)
Doručak. U podnevnim satima polazak na fakultativni izlet – selo Ez i obilazak fabrike esencija parfema I kozmetike Fragonar. Vožnja za Monako živopisnim lokalnim putem sa najlepšim pogledom na Vilfranš i Bolije, mondenska letovališta. Obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej (spolja), deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, palata Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte Karlo, šetnja do čuvenog Kazina, hotela i kafea Paris. Slobodno vreme. Povratak u Nicu i slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN: Nica – San Remo (program Azurna obala Nova Godina)
Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme do 14:00h kada je predviđen polazak iz Nice. Odlazak za Italiju – San Remo, šetnja do Kazina, Ruske crkve i starog grada. Nastavak putovanja, vožnja preko Italije, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. DAN: San Remo – Beograd – Čačak (program Azurna obala Nova Godina)
Dolazak u Beograd/Čačak u prepodnevnim satima. Kraj programa.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,

– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Organizator putovanja je turistička agencija Jungman Travel, broj licence OTP 187/2021 kategorije A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Jungman Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama