Beč

09.11.2023., Austrija

već od 179€

Opis destinacije

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN:
09.11/13.11.2023.
                                                                         
CENA ARANŽMANA: 179 € /dinarska protivvrednost/

ARANŽMAN OBUHVATA: usluge na bazi 2 noćenja sa doručkom, prevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima,dvd...), poseta šoping centra Parndorf, panoramsko razgledanje Beča, usluge licenciranog turističkog vodiča tokom putovanja, organizacija aranžmana. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: fakultativne izlete: Banja Baden - 10€, Bratislava - 20€, Šenbrun (prevoz, ulaznica-Grand tura) - 35€, vožnja do Šenbruna (bez ulaska u dvorac) - 5€; međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove. (Za realizaciju fakultativnih izleta neophodan minimum je 30 putnika.)

DOPLATE: za 1/1 sobu - 80€.

POPUSTI: za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe - popust 10€ (pomoćni ležaj).

1.DAN četvrtak
09.11.2023. 
Polazak u večernjim satima iz Valjeva i Šapca (tačno vreme i mesto polaska - naknadno). Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.

2.DAN petak
10.11.2023. 
Dolazak u šoping centar Parndorf u blizini Beča (outlet village, sa preko 150 radnji - outlets/at/designer-outlet-parndorf). Nastavak putovanja do Beča i panoramsko razgledanje grada: Opera, Parlament, Trg Marije Terezije, Burgteatar, dvorac Hofburg... Smeštaj u hotel (Eventhotel Pyramide 4*). Slobodno vreme. Noćenje.  

3.DAN subota
11.11.2023. 
Doručak. Slobodno vreme za samostalno razgledanje i šetnju čuvenom trgovačkom ulicom Marijahilferštrase. U poslepodnevnim satima fakultativno: odlazak u Banju Baden - gradić nadomak Beča, čuven po svojim izvorima lekovite vode još iz doba Rimljana. Danas poznato izletište za opuštanje, šetnju mirnim ulicama koje okružuju palate bogatih Bečlija iz doba Hazburgovaca i uživanje u jednom od najlepših parkova Austrije - Kurparku, sa spomenicima poznatim muzičarima kao što su Štraus, Mocart, Betoven... Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN nedelja
12.11.2023. 
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno prepodne za individualno razgledanje ili odlazak na fakultativne izlete: Dvorac Šenbrun - veličanstvena letnja rezidencija austrijskih vladara gde se mogu videti carske sobe, kao i prelep park koji okružuje dvorac, mesto kome su poseban pečat dale znamenite istorijske ličnosti Evrope: Marija Antoaneta je ovde provela detinjstvo, Napoleon boravio 4 godine, Mocart bio čest gost, Car Franja Josif se ovde rodio i umro; Baratislava - još jedan prelepi glavni grad na Dunavu, panoramsko razgledanje grada i šetnja starim delom grada…
Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim satima. Vožnja uz potrebne pauze za odmor.

5. DAN ponedeljak
13.11.2023. 
Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.       
SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU /ili sličnom/:
Eventhotel Pyramide 4* (ili sličan) www.eventhotel-pyramide.com
Hotel se nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra „SCS“. Dobro je povezan sa gradom, lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za oko 30 minuta. Hotel poseduje: recepciju otvorenu 24 sata, sef na recepciji (uz doplatu), info desk, rent-a-car, 3 restorana za posluženje obroka, aperitiv bar, prostoriju za pušače, zatvoreni bazen sa mailm welness centrom. Sobe su renovirane, komforne i sve poseduju kupatilo, TV Sat, telefon, klima uređaj, mini bar. 


Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate: 30% od cene aranžmana se uplaćuje prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje ili uplata u 6 mesečnih rata (septembar - februar 2024.) administrativna zabrana ili čekovi građana.

Organizator putovanja je turistička agencija Intertours, broj licence OTP 20/2022 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Intertours. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama