Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Bianca Resort & SPA je ekskluzivni resort koji nudi sofisticiranost i komfort hotela u kombinaciji sa planinskim ambijentom i elegancijom privatne rezidencije. Toplina koju pruža unutrašnjost dizajnirana u masivnom drvetu u kombinaciji sa čistim kamenim površinama. Hotel se nalazi na oko 1000m nadmorske visine i oko 70 km od Podgorice i potrebno je oko sat i po vožnje do hotela duž očaravajućih kanjona Tare i Morače. Hotel je lako dostupan skijalištu Kolašin 1450 koji je udaljen svega 9 km.

Hotelski sadržaji:
Hotel poseduje: recepciju, restoran nacionalne i internacionalne kuhinje, vinski podrum, loby bar, Tara koktel lounge bar i noćni klub, café Vienna, konferencijska sala, Wi-Fi internet u celom hotelu, spa & wellnes centar (unutrašnji bazen, finska sauna i parno kupatilo, fitness centar, relaks soba, veliki izbor masaža i tretmana lica i tela sa proizvodima francuske organske kozmetičke kuće PHYT’S), usluga pranje i peglanja veša, parking (do popune mesta), fudbalski i košarkaški teren. Postoji mogućnost organizacije splavarenja, vožnje mountain bike, jahanje, planinarenje, streljaštvo. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.

Sobe:
Hotel poseduje sobe i apartmane, moderno opremljene. Sve sobe i apartmani poseduju: TV, telefon, mini-bar, Wi-Fi internet, klimu, sef, kupatilo sa kozmetičkim setom, bademantil, fen za kosu.
Standard soba (cca 15m²) je opremljna sa francuskim ležajem i ima pogled na borovu šumu.
Superior soba (cca 20m²) je opremljna sa francuskim ležajem ili 2 singl ležaja.
Executive soba (cca 25m²) opremljena je sa bračnim ležajem za dve odrasle osobe i velikim prostorom za sedenje sa sofom ili dvosedom (za dvoje dece) i ima pogled na borovu šumu.
Junior apartman (cca 42m²) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa sofom kao pomoćnim ležajem (za 2 dece) i ima pogled na borovu šumu i planine.
Executive apartman (cca 74m²) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa sofom kao pomoćnim ležajem (za 2 dece) i ima pogled na borovu šumu i planine.
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama