Blue Wave Suite

Alanja, Turska

već od 349€

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Alanji, Oba, oko 350m od gradske plaže, u centru Obe, oko 2km od centra Alanje, oko 135km od centra Antalije i oko 120km od aerodroma Antalija.

Hotel je otvoren 1999. godine, a poslednji put renoviran 2014. (samo glavna zgrada). Prostire se na 11.000m2. Sastoji se od glavne zgrade i 4 aneksa u formi resorta preko puta glavne zgrade od koje ih deli ulica.

Hotel ima 51 standardnu sobu, 127 apartmana, 13 ekonomskih soba i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama. Tu su još glavni restoran i 4 bara (2 Pool bara, Beach, Botanic Café).

Od sadržaja za decu poseduje dečiji bazen, mini klub, mini bioskop, mini disko, igralište i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Hotel koristi svoj deo (br. 17) gradske peščano-šljunkovite plaže. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju.

Plaćaju se: peškiri za plažu, beach bar.

Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak i večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, turske palačinke, razne užine, kafa, topli napici u razno doba dana.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, hrana i piće u baru na plaži (osim vode), sokovi od svežeg voća, sladoled, turska kafa (služi se do 23h).

Standardne sobe poseduju balkon, klima uređaj, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon,  mini bar, kupatilo sa kadom (u apartmanima sa tuš-kadom), fen za kosu.

Plaćaju se: sef (2€ po danu) i mini bar.

Ekonomske sobe nemaju balkon. Porodične (family) sobe se sastoje iz dve spavaće sobe odvojene vratima.

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaćaju se: masaže i tretmani.

Dva otvorena bazena (jedan sa toboganom), dečiji bazen, teretana, aerobik, gimnastika u vodi, stoni tenis, pikado, bilijar, dnevne i večernje animacije i programi, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: sportovi na vodi, internet café i ostalo van koncepta.

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, faks.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama