Bodrium Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi 950m od starog grada i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2006. godine i zauzima površinu od 4000m2. Smešten je u centru Bodruma, odmah pored Myndos kapije, na pešačkoj udaljenosti od starog grada i prelepe marine. Ukupno ima 50 soba ( garden view, superior soba i 4 luksuzno opremljena apartmana). U okviru hotela nalazi se bazen sa odvojenim dečijim delom, glavni restoran, restoran turske i internacionalne kuhinje, Lobby bar, Calypso bar, fitness i Spa centar.

Smeštaj
Sve sobe imaju mini bar, fen za kosu, podno grejanje, LCD TV, satelitske kanale, telefon, sef, split klima uređaj, Wi-Fi internet, ketler, papuče i bademantil, kupatilo i terasu/balkon.

Garden view sobe imaju površinu 20 m2, ima ih ukupno 14 i imaju pogled na baštu.

Superior sobe imaju površinu 23m2   i ima ih ukupno 32 i imaju pogled na bazen.

Suite ima površinu 38m2   i ukupno ih ima 4.

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom. Pored glavnog restorana gosti mogu uz doplatu da ručaju i večeraju u Tyro Bar& Lounge, da u periodu 11:00-19:00 koriste uz doplatu snack service.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, fotograf, Wi-Fi internet, organizovanje transfera, konferencijska sala.

Sport i zabava
Glavni bazen, dečiji bazen, Wi-Fi internet koji je dostupan u okviru hotela.

Spa & wellness
U okviru Spa centra se nalzi tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, soba za odmarnje, soba za pilates, kao i sobe za masažu gde gosti mogu da isprobaju različite masaže i tretmane tela. Sve usluge u okviru Spa centra su uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama