Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Brod
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Termini putovanja:
20.08/21.08.2021.
02.10/03.10.2021.

SPECIJALNA CENA: 7.990,00 rsd

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji
- smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sobama na bazi 1 polupansiona (doručak i večera na bazi švedskog stola - samoposluživanje)
- obilaske prema programu
- krstarenje Dunavom
- usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:  
- ulaznice (Ergela Ljubičevo - 150,00 dinara);
- individualne troškove. 

POPUSTI ZA DECU:
- deca do 12 godina - 30% popusta.

DOPLATA: 
- za 1/1 sobu - 900,00 dinara (isključivo na upit).
1. DAN (subota) Polazak iz Šapca oko 7h (tačno mesto i vreme - naknadno). Vožnja do manastira Tumane. Manastir je osnovan u drugoj polovini XIV veka, prema narodnom verovanju kao zadužbna kosovskog junaka Miloša Obilića i jedan je od najposećenijih manastira u Srbiji. Ovde se kao najveća svetinja čuvaju mošti čudotvorca Svetog Zosima Tumanskog. Put dalje vodi ka Golupcu. Slobodno vreme (mogućnost individualne posete Golubačkoj tvrđavi). Nastavak putovanja. Dolazak u Kladovo - mesto sa bogatim istorijskim nasleđem i jednom od najlepših rečnih plaža u Srbiji, a zbog ispunjavanja kriterijuma održive mobilnosti u turizmu, zajedno sa nekoliko evropskih gradova na Dunavu, dobilo je status Biser Dunava. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.

2. DAN (nedelja) Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do Tekije, 22 km uzvodno od Kladova i ukrcavanje na restoran-brod. Dvočasovno krstarenje Dunavom (od 11h do 13h) najlepšim predelim Nacionalnog parka Đerdap, najvećeg nacionalnog parka u Srbiji. Uz priču vodiča, plovi se pored Trajanove table, manastira Mrakonje, lika dečanskog kralja Decebala uklesanog u steni, do najdubljeg i najužeg dela Dunava u celom svom toku… Nastavak putovanja i odmor u etno kompleksu „Kapetan Mišin breg“. Uživanje u pogledu na očaravajuću Đerdapsku klisuru, upotpunjeno je specijalitetima vlaške kuhinje i zvucima frule, gde se može čuti priča o istoriji Porečkog kraja, priča o tradiciji i kulturi đerdapske kuhinje i načinu pripremanja starih jela, o tajnama vlaškog hleba i nekadašnjeg đerdapskog kavijara. Slobodno vreme. Vožnja ka mestu polaska, uz obilazak Ergele Ljubičevo - jedne od najstarijih ergela u Srbiji, koju je 1860. godine osnovao knjaz Miloš Obrenović na imanju pored Velike Morave. Nalazi se na 5 km od grada Požarevca, a nastala je sa ciljem da se unapredi konjarstvo od najboljih konjskih rasa. Dolazak na mesto polaska u večernjim satima zavisno od uslova na putu. Kraj programa.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera

Hotel ĐERDAP 3* nalazi se u centru Kladova, na samoj obali Dunava. Hotel poseduje recepciju, restoran, letnju baštu sa pogledom na Dunav… Smeštaj je u 1/2 i 1/2+1 sobama (isključivo na upit). Svaka soba poseduje kupatilo, TV, telefon…

- 30% od cene aranžmana se uplaćuje prilikom rezervacije, ostatak do polaska na putovanje;  
- putem administrativne zabrane na 4 mesečne rate.

INTR

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.