Gypsophila Club Marine

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se preporučuje za odmor svih generacija. Predstavlja jednu od najzelenijih regija, sa izuzetno prijatnom klimom. Kemer nudi smeštaj u brojnim hotelima i rizortima, a šljunkovite plaže sa tirkiznom bojom mora su poznate po plavoj zastavici koja je znak čiste vode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Gypsophila Club Marine se nalazi u čuvenom letovalištu Kemer, u regiji Beldibi. Okružen je zelenilom i zahvaljujući sadržajima pogodan je za porodični odmor u Turskoj. Zbog svog zelenila odaje izgled botaničke bašte, prostire se na 60 000 m2. Resort se nalazi na samoj plaži, plaža je peščano-šljunkovita i privatna, dok je aerodrom Antalija udaljen 40 km. Centar grada Kemer se nalazi na 15 km udaljenosti. Blizina aerodroma predstavlja prednost više iz razloga kratkog transfera sa i do aerodroma. Nekadašnji hotel Amara Club Marine Nature, današnji Gypsophilia Club Marine, jedan je od najatraktivnijih hotela u ovoj regiji.

Sobe: Gypsophila Club Marine u svojoj ponudi ima 399 smeštajnih jedinica podeljenih u 4 kategorije: standardne sobe, superior )iste kao i standardne samo veće kvadrature), porodične i suite. Sve sobe su komforne, stilski lepo uređene i poseduju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, wi-fi, klima uređaj, sef, mini bar, ketler za čaj ili kafu, bade mantile i balkon. Standardne sobe su površine 26-32 m2, porodične sobe sobe su površine od 39-45 m2, sobe kategorije suite su površine 45 m2.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojima se poslužuju pansionski obroci, gostima su na raspolaganju a la carte restorani specijalizovani za jela mediteranske, italijanske i nacionalne-turske kuhinje. Osim restorana u ponudi se nalazi 9 barova u kojima se poslužuju osvešavajući napici, lagani obroci i užine, kao i razne vrste poslastica. Od dodatnih sadržaja i usluga hotel poseduje usluge lekara, usluge čuvanja dece i servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: U sastavu Gypsophila Club Marine se nalazi spa centar koji u svojoj ponudi ima prostorije za različite vrste masaža, brojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Gostima koji vole aktivan odmor i zabavu na raspolaganju su aqua park, teren za odbojku na plaži, teniski teren, teren za košarku, fudbal, stoni tenis, pikado bilijar, dok su od grupnih sportova u ponudi časovi aerobika i akva gimnastike. O najmlađim gostima brine stručan tim animatoria, dok se tokom boravka organizuju predstave zabavnog karaktera i tematske večeri za sve goste hotela.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama