Hotel Blue Dream Palace

Limenaria, Tasos

Opis destinacije

Tasos predstavlja jedno od lepših ostrva u Grčkoj za letovanje 2022 godine. Tasos je najsevernije grčko ostrvo i veoma je blizu kopna. Na Tasosu je ponuda velikog broja hotela i apartmana koji mogu biti dobar izbor za Vaše letovanje 2022. Od Solunske regije do Tasosa, odnosno do mesta odakle polazi trajekt za Tasos, vodi oko 200 km dobrog autoputa, a od oblasti Istočna Makedonija i Trakija Tasos je udaljen svega 8 kilometara. Na Tasosu se svojoj lepotom, sadržajem i plažama posebno izdvajaju mesta Potos, Limenas, Limenaria sa izuzetno bogatom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja. Tasos ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 kilometara. Manja mesta poput Skala Rachoni, Skala Potamia, Tripity, Makryammos ili Pefkari sa svojim prepoznatljivim hotelima i apartmanima takodje predstavljaju rado posećene destinacije naših gostiju. Ipak, ono po čemu je ovo ostvo poznato je prijatna klima, mnogobrojne fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Blue Dreams Palace se izdvaja kao jedan od glamuroznijih hotela na ostrvu. Nalazi se u najlepšem delu južne strane ostrva Tasos na plaži Trypiti, na svega 3 km udaljenosti od Limenarije. Okružen zelenilom i plavetnilom Egeja ima sve uslove da zadovilji potrebe savremenih putnika koji očekuju najviši nivo usluge.

Sobe: Sve sobe hotela Blue Dreams Palace su pažljivo dizajnirane i nude udobnost i luksuz. Svaki tip sobe ima pogled na more i u svom sastavu poseduje: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, LCD, SAT TV, telefon, sef, mini frižider. Hotel ima više tipova soba: superior soba, deluxe soba sa balkonom, deluxe soba sa privatnim bazenom, junior suite, senior suite.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela nalazi se glavni restoran ’’Thalasso’’, taverna na plaži, nekoliko barova, parking, wi-fi internet, usluga pranja veša, room service 24h, folklorni muzej sa drevnim objektima iz svakodnevnog života na selu sa ostrva Tasos, prodavnica sa tradicionalnim proizvodima za sve ukuse.

Sport i zabava: U sklopu hotela nalaze se 2 velika otvorena bazena sa ležaljkama za opuštanje, zatvoreni bazen sa ležaljkama, Spa centar sa bogatim sadržajem tretmana lica i tela. Duh, telo i um zajedno će osetiti nezaboravno iskustvo i duboko zadovoljstvo.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama