Hotel City Marina

Grad Krf, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Krf grad, KRF, Grčka
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - kontinentalni)
Lokacija: nalazi se u glavnom gradu Krfu, na oko 100m od centralnog gradskog trga Spianada. Najbliža uređena peščano-šljunkovita plaža, Royal Baths Mon Repos, je udaljena oko 3 km. U neposrednoj blizini hotela sa nalazi veliki broj marketa, restorana, kafića i taverni. Autobuski je dobro povezan sa svim atrakcijama u gradu i najlepšim plažama na ostrvu kao što su Barbati, Kasiopi, Moraitika, Glifada, Paleokastrica itd. Od aerodroma hotel je udaljen 4km.  
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, parking (javni u blizini – uz doplatu). Hotel ima terasu na krovu sa panoramskim pogledom na grad.
Sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), TV, Wi-Fi (besplatno), sef (besplatno), mini frižider (besplatno), terasa/balkon.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama