Hotel Finlandia

Pamporovo, Bugarska

Opis destinacije

Pamporovo, jedan od najjuznijih ski centara u Evropi, nalazi se u pokrajini Smoljen, 260 km od Sofije i 631 km od Beograda. Ski centar je smesten na obronicima južnih Rodopa, na nadmorskoj visini od 1620 m, dok je najviši vrh Pamporova Snežanka na 1928 m i nalazi se samo nekoliko stotina metara od centra mesta. Blage zime sa jakim mediteranskim uticajem i prosečnom temperaturom u januaru od 3°C čine Pamporovo jednim od najsunčanijih skijališta u Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Finlandia je smešten u mirnom delu Pamporova. Nalazi se na 1.5 km od centra, a 800 m od prve žičare do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom.

Sobe: Hotel Finlandia ima ukupno 206 smeštajnoh jedinica. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne, lux sobe i apartmani. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar. Određeni broj soba ima balkon.

Hoteski sadržaj: U sastavu hotela Finlandia se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima tavernu i lobby bar.

Sport i zabava: U sastavu hotela Finlandia, gostima su u okviru spa centra na raspolaganju bazen, sauna, đakuzi, parno kupatilo, solarijum i sobe za masažu. Gosti mogu da se zabave igrajući stoni tenis, bilijar ili elektronske igre.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, fitnes centra, Wi-Fi, parking i prevoz do žičare.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama