Hotel Forever Club

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum se nalazi na istoimenom poluostrvu, nasuprot grčkom ostrvu Kos, na egejskoj obali Turske. Staro ime Bodruma je Halikarnas, rodno mesto Herodota, a mnogobrojni kameni ostaci u gradu i oko njega govore u prilogu njegove burne poršlosti. Gradom dominara tvrđava Halikarnas, jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture, koju su podigli vitezovi sa Rodosa. Nekada je bila zatvor, a danas je pretvorena u podvodni arheološki muzej, sa eksponatima koji datiraju još iz Bronzanog doba. Trenutno je muzej zatvoren za obilaske usled restauracije prostora. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mausolusa, od koje je i nastao naziv za monumentalne grobnice, mauzolej.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Forever Club se nalazi u Bodrumu, oko 1 km jugoistočno od centra grada i 35 km od aerodroma Bodrum-Milas. Od privatne peščane plaže, na kojoj postoje i drveni dekovi za sunčanje, deli ga put, ispod kog se nalazi direktan prolaz do plaže. Ispred hotela se nalazi stanica javnog i taksi prevoza, kojim se brzo stiže do centra Bodruma. Namenjen se isključivo gostima starijim od 14 godina.

Sobe: Hotel Forever Club ima ukupno 215 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategrije standard, sa i bez pogleda na more. Svaka soba ima kupatilo, fen, telefon, TV, mini bar (samo voda), klima uređaj, sef (uz doplatu) i balkon.

Sadržaj hotela: Forever Club raspolaže sa 3 restorana, od kojih je jedan glavni, sa 350 mesta u unutrašnjem delu i 500 mesta u spoljašnjem. Nalazi se na terasi, sa koje se pruža pogled na more. Osim toga, gostima je na raspolaganju i ponuda 2 a la carte restorana u kojima se služe riblji i specijaliteti italijanske kuhinje. U sastavu hotela su i 3 bara, kao i mini market, TV sala, frizerski salon, a dostupne su i usluge lekara.

Sport i zabava: Osim kupanja i sunčanja na hotelskoj plaži, gosti hotela Forever Club mogu da koriste bazen sa uređenim prostorom za sunčanje. Fitnes centar, tursko kupatilo, sauna i različite vrste masaža su takođe na raspolaganju gostima, kao i bilijar, stoni tenis i zabavni programi u toku večeri.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan  Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan  Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama