Hotel Grand Platon

Paralia, Olimpska regija

Opis destinacije

Paralia je srce okruga Pieria, na 60 km od Soluna, u neposrednoj blizini planine Olimp i na 6 km od grada Katerini. Gradom vlada prijatna atmosfera, ljubazni domaćini koji odlično govore srpski jezik, niz simpatičnih restorana, bezbroj radnji i peščana plaža koja se pruža duž celog mesta su dovoljan razlog da svoj odmor provedete u Paraliji i da se ponovo vratite u ovo mesto.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Grand Platon se nalazi u Olimpskoj regiji, smešten između Paralije i Olympic beach-a. Hotel Grand Platon je renoviran 2011 godine. Hotel Grand Platon je porodičan resort koji je od centra Olympic beach-a udaljen 800 m, dok je od peščane plaže udaljen 250 m. Grad Katerini se nalazi na 7km udaljenosti, dok se grad Solun nalazi na 70km udaljenosti.

Sobe: Hotel Grand Platon se sastoji iz glavne zgrade i bungalova. Hotel Grand Platon poseduje 86 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, bungalov sobe i family sobe. Standard sobe imaju 30m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior sobe imaju 36m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Bungalov sobe imaju 40m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i dva sofa kreveta. Family sobe imaju 50m², sastoje se iz dve spavaće sobe sa bračnim krevetima ili sa dva odvojena kreveta, i imaju kupatilo sa jacuzzijem i veliki balkon. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Grand Platon u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Grand Platon ima bar pored bazena i bar na plaži, gde se gosti hotela mogu osvežiti uz razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka. Hotel Grand Platon takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, sef na recepciji koji se doplaćuje, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Grand Platon ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Od sportskih sadržaja gosti hotela mogu da koriste teren odbojku na pesku, dok je najmlađima namenjeno dečije igralište. Blizina Soluna i grada Katerini gostima koji su ljubitelji aktivnog odmora pružaju mnogobrojne mogućnosti za kupovinu, razgledanja ili uživanje u grčkoj gastronomiji
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama