Hotel Lido Corfu Sun

Benitses, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Benices, KRF, Grčka
Lokacija: Preko puta plaže (prelazi se ulica)
Usluga: Sve uključeno
Usluga: All Inclusive (doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u skladu sa radnim vremenom barova i restorana)
Lokacija: hotel se nalazi uz samu magistralu koja povezuje grad Krf i jug ostrva, oko 200 m od stenovite plaže sa dokovima za ulaz u more i sunčanje (prelazi se ulica, niz padinu), oko 1.8 km od marine Benices, 14 km od grada Krfa, 12 km od aerodroma. Oko hotel nema drugih sadržaja, ni šetališta. Autobuska stanica autobusa za grad Krf i druge plaže se nalazi ispred hotela.
Hotelski sadržaj: recepcija, bazen, restoran, bar, besplatan wi-fi internet, sef na recepciji.
Soba: klima uređaj, SAT TV, frižider, kupatilo, fen, balkon ili terasa.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Market Tours, broj licence OTP 503/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Market Tours. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama