Hotel Preslav

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni pjasci (u prevodu sa bugarskog jezika – „zlatni pesak“) je jedno od najstarijih i najvećih letovališta i letnjih odmarališta u Bugarskoj. Nalazi se neposredno, na samo 17 km severno og grada Varne, a blizu istoimenog nacionalnog parka prirode – „Zlatni pjasci“. Zbog čega se ovo mesto zove baš „zlatni pesak“ je potpuno jasno – čim se ugledaju prvi prizori prelepih plaža jasno je da je zlatni pesak kojim su posute „kumovao“ i „krstio“ ovo mesto. Dužina obale u ovom delu crnomorskog primorja je 3.5 km, široka je i ravna, a ne nekim mestima je široka i 100m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Preslav se nalazi u južnom delu mesta Zlatni Pjasci, na oko 200m od plaže do koje se stiže kroz park i oko 1km od centra mesta. Hotel je okružen zelenilom i predstavlja pravu oazu blizu mora.

Hotelski sadržaj:
Hotel se sastoji od 2 medjusobno povezana krila i poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, pool bar, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, parking (do popune mesta, uz doplatu), spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, bilijar, teren za odbojku.

Sobe:
Hotel poseduje 157 kompletno opremljenih soba i apartmana. Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, Wi-Fi internet (uz doplatu), frižider, kupatilo sa tušem, balkon. Sobe i apartmani mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj.

Usluga:
Usluga može biti je na bazi noćenja sa doručkom, polupansionom ili all inclusive (doručak, večera, all inclusive - švedski sto).

Kontakt:
www.hotelpreslav.eu 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama