Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

 Lokacija:
Hotel je smešten na južnoj obali poluostrva Paliki, u regiji Kunopetra, 8 km udaljenoj od mesta Liksuri. Idealan je izbor za porodični odmor kao i za one osobe koje žele da uživaju u prirodnom ambijentu, daleko od gradske buke. Od Argostolija, glavnog grada Kefalonije, udaljen je 30 km, a od međunarodnog aerodroma 42 km.

Plaža:
Nalazi se na 150 m od zlatne peščane plaže Kunopetra, a u bliskom okruženju se nalazi još nekoliko poznatih plaža (Xi, Vatsa i Vrahinari). Ležaljke i suncobrani se na plaži plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Parking, recepcija, restoran, taverna, glavni bar, bar na bazenu, dva bazena, dečji bazen, akva park sa 5 tobogana, akva park bar (dodatno se plaća, ne ulazi u all inclusive koncept), dečje igralište, mini-klub (4-12 godina), igraonica, sportske aktivnosti (fudbalski teren, teniski teren, pikado, stoni tenis - korišćenje besplatno), mini-market, bašta, Wi-Fi internet (besplatno), suvenirnica, animacija za odrasle i za decu. Postoji i večernja animacija za odrasle (grčko veče, predstava, karaoke). Sef je dostupan na recepciji (uz doplatu).Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni, a peškiri za bazen su uz doplatu.


Sobe:
 Standardne sobe namenjene su za smeštaj dve do tri osobe - francuski ležaj ili francuski ležaj i jedan standardni krevet. Sobe tipa maisonette u svom sastavu ima dva nivoa, koja nisu odvojena vratima. Na donjem nivou nalazi se francuski krevet i još jedan ležaj, a na gornjem nivou su dva odvojena kreveta. Postoji mogućnost dodavanja još jednog pomoćnog kreveta. Namenjene su za smeštaj četiri do šest osoba. Sve sobe sadrže: TV, mini-frižider, fen za kosu, Wi-Fi (besplatno) kupatilo, klima uređaj (besplatno), telefon, balkon ili terasu.

Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje (napomena: sveže ceđeni sokovi, grčka i irska kafa nisu uključeni u all inclusive koncept, a konzumiranje pića posle ponoći se naplaćuje).

Kontakt:
http://www.ionianseahotel.gr/index.htm

Napomena:
 Zahvaljujući veoma ljubaznom osoblju, raznovrsnim tradicionalnim specijalitetima, akva parku sa 5 tobogana, brojnim sadržajima za decu i odrasle, ovaj hotel predstavlja odličan izbor za porodice. Sa Liksurijem je povezan redovnom linjom gradskog autbousa. Vožnja se dodatno plaća, a red vožnje dostupan je na recepciji.
1. dan BEOGRAD - KEFALONIJA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kefaloniju (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KEFALONIJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KEFALONIJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama