Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMINI: 
28.08/29.08.2021. 

CENA ARANŽMANA: 6.650,00 rsd 
 
ARANŽMAN OBUHVATA:  
- usluge na bazi 1 polupansiona sa uključenom boravišnom taksom (večera-meni, doručak-   švedski sto) u apartmanima “Vanilla”;  
- prevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima,dvd...);  
- obilasci prema programu;  
- ulaznica u rezervat prirode Uvac; 
- vožnja katamaranom/čamcem; 
- usluge licenciranog turističkog vodiča za vreme putovanja; 
- organizacija aranžmana.  
 
ARANŽMAN NE OBUHVATA:   
- ručak u prirodi (Sjenički ćevapi u somunu sa salatom) - 650,00 rsd;  - prevoz kombijem do vidikovca Molitva - 700,00 rsd;  
- vožnja džipovima do vidikovca Molitva - 1.300,00 rsd. 
 
POPUSTI ZA DECU: 
- deca do 12 godina - 30% popusta. 
 
DOPLATA:  
- za 1/1 sobu - 700,00 rsd po noći. 
1.DAN Postavljanje autobusa i polazak 07.00h (tačno mesto polaska-naknadno). Putovanje preko Valjeva, prema Zlatiboru i slobodno vreme na ovoj planini izuzetne prirodne lepote sa najdužom turističkom tradicijom među planinama Srbije...  Nastavak putovanja do manastira Mileševa - jednog od najznačajnijih srpskih srednjovekovnih manastira, freske Mileševe se ubrajaju među najbolja evropska ostvarenja XIII veka, a od njih je najpoznatiji Beli Anđeo, koji se smatra jednim od najlepših radova srpske i evropske umetnosti srednjeg veka.  
Odlazak u Sjenicu i smeštaj u apartmanima “Vanilla” (objekat poseduje recepciju, restoran... smeštaj u 1/2, 1/3, 1/4 sobama, svaka poseduje kupatilo, TV, bežični internet). Večera. Noćenje. 
    
2.DAN Doručak. Napuštanje objekta i vožnja prema Uvcu.
Dolazak u Specijalni rezervat prirode na jednom od ulazu u kanjon reke Uvac. Ovaj bajkoviti prirodni rezervat je jedno od najlepših mesta u Srbiji. Klisura reke Uvac se nalazi u jugozapadnoj Srbiji između Nove Varoši i Sjenice. Uživaćete u zadivljujućoj prirodi i pogledu koji se pruža na Uvac i njegove meandre iznad kojih je stanište veoma retkih vrsta ptica - beloglavih supova. 
Slobodno vreme za uživanje u netaknutoj prirodi i vožnju čamcima kroz meandre reke Uvac na putu dugom oko 10km, gde će se obići Tubića pećina, kamp naselje (gde se posetioci mogu osveziti), viseci most, Devojačka stena, stanište i gnezdište beloglavog supa. 

Mogućnost organizovanja ručka u prirodi na lokalitetu Markova ravan na samoj obali jezera. 

Fakultativno, vožnja po livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni i dolazak na vidikovac Molitva, gde ćete imati priliku da se susretnete sa beloglavim supovima u letu, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti… 
Povratak u mesto polaska u kasnim večernjim časovima. 
- 40% od cene aranžmana se uplaćuje prilikom rezervacije, ostatak do polaska na putovanje;   - uplata u 4 rate (maj - avgust 2021. godine) administrativna zabrana ili čekovima građana.  

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.