Minos Ambassador Suites and Spa

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Minos Ambassador Suites & Spa se nalazi u gradu Retimno, na ostrvu Krit. Novi, moderan hotel za potpuno uživanje samo za odrasle. Namenjen za eksluzivan i romantičan odmor. Hotel se nalazi 200 m od gradske peščane plaže. Od centra Retimna je udaljen 1 km,  80 km od Herakliona i 65 km od Hanje. Blizina autobuske stanice, svega 150 m, omogućava obilazak okolnih mesta i plaža na ostrvu Krit.

Sobe: Hotel Minos Ambassador Suites & Spa u svom sastavu ima 50 soba podeljenih u više kategorija . U ponudi turističke agencije Odeon World Travel  na raspolaganju su junior suite, junior superior suite.Sve sobe su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, wi fi, klima uređaj, set za kafu/čaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se poslužuje  mediteranski i internacionacionalni specijaliteti, vegeterijanska hrana, hotel Minos Ambassador Suites & Spa ima bar/restoran pored bazena, gde gosti mogu uživati u laganim obrocima, salatama, sladoledima, osvežavajućim napicima na prelepoj terasi na krovu hotela. Hotel Minos Ambassador Suites / Spa u svom sastavu ima, servis za pranje i sušenje veša i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Minos Ambassador Suites & Spa se nalazi spoljašnji bazen na krovu hotela koji pruža pogled na grad. Spa centar se prostire na 350 m², pored unutrašnjeg bazena sa hidromasažerima sadrži prostorije za masažu, kozmetičke tretmane, saunu, frizerski salon, manikir/pedikir, teretanu. Spa centar svojim sadržajem obezbeđuje potpuno uživanje.Gradska plaža Retimna nudi razne sportove na vodi koji će boravak na ostrvu Krit učiniti potpunim.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama