Nebeska Stolica 1

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je jedan od najlepših skijaških centara u ovom delu Evrope, a svakako u Srbiji najpopularniji i najveći. Kopaonik ili "Sunčana planina" ima do 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% ski staza, čime se sezona skijanja produžava, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji momogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel
  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Aparthotel čine dva objekta  Nebeska stolica 1 i Nebeska stolica 2  nalaze se u neposrednoj blizini hotela  Grand  na samoj stazi Pajino preslo - Mašinac i do njih nije moguće doći automobilom ili autobusom. Za prevoz prtljaga od parkinga do izabranog objekta brine služba hotela.

Studija i apartmani: U svom sastavu ima 35 kompletno opremljenih apartmana različite strukture za boravak 2 - 6 osoba.

Studio za 1-3 osoba (1+1): jedna prostorija sa jednim odvojenim krevetom i dvosedom na razvlačenje.
Studio za 2-4 osobe (2+1): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta i dvosedom na razvlačenje.
Apartman za 3-5 osoba (3+1): dve prostorije -jedna sa dva odvojena kreveta, druga sa jednim odvojenim krevetom i dvosedom na razvlačenje.
Apartman za 4-6 osoba (4+1) dupleks: dve prostorije na dva nivoa sa stepenicama - jedna soba sa tri odvojena kreveta, u druga sa jednim odvojenim krevetom i dvosedom na razvlačenje na spratu.
Svaki ima kupatilo (tuš/wc), fen, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem i priborom za jelo (ploču sa dve ringle, mini frižider, sto i stolice),  telefon i LCDTV.  

Hotelski sadržaji: Restoran "L`ami" podeljen u tri ambijentalne celine - sale  svaka sa kaminom. Pored usluga pansiona restoran ima i A’la carte ponudu. Gostima je na raspologanju besplatan bežični internet u celom objektu i skijašnica. 

NAPOMENA:

- Za boravak kraći od 7 noćenja cena se uvećava za 25% i moguće je uz prethodnu proveru i minimum 3 noćenja. Za boravak od 3-6 noćenja popust za rani popust ne važi.  

- Nakon izvršene rezervacije, izmene se mogu vršiti samo uz saglasnost hotelijera i uz nadoknadu od 10%.

Za prevoz prtljaga, od parkinga do objekta, brine služba hotela. Potrebno je da se pozove recepcija hotela prilikom dolaska na planinu kako bi se organizovao transport prtljaga. Gosti hotela idu do objekta sami jer nije moguće doći automobilom do samog objekta.

COVID-19 NAPOMENE:
Hotelijer će postupati u skladu sa svim merama i preporukama propisanim od Vlade RS vezane za COVID-19.
Švedski sto podrazumeva služenje, bez direktnog kontakta gostiju.
Gosti su u obavezi da se ponašaju u skladu sa svim merama i preporukama propisanim od Vlade RS vezane za COVID-19
U slučaju odluke Vlade RS o restriktivnijim merama, hotelijer zadržava pravo izmena u načinu pružanja usluga u svemu prema odluci.
 
COVID 19 OTKAZI I PROMENE
U slučaju zaražavanja od COVIDA-19 (uz pozitivni PCR test) - hotelijer vraća uplaćeni iznos
U slučaju odluke Vlade RS da se zabrani odlazak i boravak u ski centru - hotelijer vraća uplaćeni iznos
*Mole se gosti da u slučaju pozitivnog testa isti dostave u roku od 48h, kako bi hotelijer pravovremeno uvažiozahtev za refundaciju.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama