Trendy Verbena Beach

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Trendy Verbena Beach hotel je od sopstvene plaže udaljen oko 150 m (prelazi se ulica), od centra grada Side 7 km, dok je aerodrom u Antaliji udaljen 60 km. Pripada lancu Trendy hotela koji su prepoznatljivi po kvalitetnoj usluzi i komforu.

Sobe: 359 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, fen, ketler za čaj i kafu, sef, TV, telefon, bade mantil, papuče i balkon.

Hotelski sadržaj: Pansionski obroci se služe u glavnom restoranu. Osim glavnog, u ponudi je 5 a la carte restorana specijalizovanih za jela italijanske, francuske, meksičke, turske i mediteranske kuhinje. Lagane obroke i užine gosti mogu konzumirati u poslastičarnici, baru na plaži i kraj bazena. Ljubiteljima noćnog provoda namenjen je disco bar.Od dodatnih sadržaja i usluga hotel ima babysitting, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, internet konekciju, prodavnice, rent a car desk….

Sport i zabava: Gostima je na raspolanju ukupno 7 bazena uključujući jedan unutrašnji i one namenjene najmlađim gostima. U sklopu dečijeg bazena se nalaze 2 vodena tobogana. Osim bazena, za ljubitelje rekreacije, u ponudi su teniski teren, stoni tenis, teren za odbojku na plaži, bilijar, kuglanje… Spa centar u svojoj ponudi ima tursko kupatilo, saunu, salon lepote i masažu. O zabavi gostiju brine stručan tim animatora u toku dana I večeri. Najmlađima je namenjen dečiji klub za decu uzrasta 4-12 godina.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama