Yasmin Bodrum Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć. Bodrum je podeljen na više uvala koje su sa gradom Bodrumom povezane dolmošumia, lokalnim linijskim prevozom (kombijima) koji cirkuliše tokom celog dana. Gumbet se nalazi 2,5 km zapadno od Bodruma. Poznat je po lepim plažama i velikom broju hotela, a blizina samog grada Bodruma učinila je ovo mesto atraktivnim za turiste.Bitez je zaliv posle Gumbeta, sa tirkiznom bojom mora, mnoštvom hotela i šetalištem iznad plaže. Pored dnevnih krstarenja od uvale do uvale, turisti mogu provesti dan na grčkom ostrvu Kos, do kog postoje svakodnevni polasci brodom. Takođe mogu uživati u džip safariju ili posetiti aqua park.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Yasmin Bodrum Resort se nalazi na privatnoj plaži u regiji Turgutreis čuvenog letovališta Bodrum, grad Bodrum udaljen je 25 km, a aerodrom 55 km.

Sobe: Hotel Yasmin Bodrum Resort ima 384 sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, radio i internet priključak. Sobe su smeštene u club kućama (depadansi) i glavnoj zgradi.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog, hotel ima i 3 a la carte restorana u kojima se služe jela italijanske, turske i mediteranske kuhinje. Na raspolaganju su 4 bara u kojima se služe lagani obroci i različite vrste napitaka. U sastavu hotela su prodavnica, butici, suvenirnica, frizerski salon, menjačnica, usluge lekara kao i mogućnost babysitting – a na upit.

Sport i zabava: U sastavu hotela je 6 bazena od kojih su 3 sa vodenim toboganima, a 2 sa thalasso terapijom. U ponudi je moderan spa centar u sastavu kojeg se nude parno kupatilo, saune, tursko kupatilo, unutrašnji bazen, medicinski bazen, Thai Chi, joga treninzi kao i fitnes centar. U okviru dečijeg kluba o deci brine poseban tim animatora, a na raspolaganju im je i diskoteka za uzrast od 4 – 12 godina i igralište. Od sportskih aktivnosti hotel ima 3 teniska terena, teren za mini fudbal, košarku i odbojku na plaži. 
1.dan   Beograd – Bodrum
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   Bodrum
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan   Bodrum – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama